Thursday, January 1

ORDER AND REDEEM FORM-->>>


Name:
Product Code
Total order
Payment Method
Delivery Address
Contact No
Email Address:
Preferred mode of communication
Anything to ask or comment

Thursday, May 1

Bandana aisyahscarf..?



WE ARE THE 1ST WHO COME OUT WITH
THIS IDEA OF BANDANA


S.E.J.A.R.A.H
Selepas byk try and error, yer lah memula buat cutting nya mcm xselesa sbb terlalu enutup telinga dan tak sesuai ngan motif asalnya untuk cari serkup yang selesa dan tak rasa macam pakai inner. Selepas dah lama dan dapat feedback dari customer, Alhamdulillah kebanyakkan customer sangat puas hati ngan cutting dan material kami
T___________T
Ramai yg tanya knapa bandana Aisyahscarf x sama ngan inner tudung syria yg ada kt pasaran sekarang, knapa ada tali kt blakang hee... (sendiri punya kreativiti he..heee) warga AS pon geram tgk inner kt pasaran yg mcm2 stail n colour taw.. (mmg tgh hot di pasaran sekarang ni inner tudung syria nie) mcm2 pesen dan patern..
T__T

Tapi mcm pernah dicakapkan kitorg dah try tp huk..huk.. ngan muka kita org yg ala2 bujur x bujur bulot x bulot nih..hee Nampak gaya nya cam x sesuai inner Syria yg mcm tu tapi..

no offense taw!

Sesetengah org pakai mmg superb lawa .. cun giler stylo gitu..ada class ^_^
Reason why bandana AS ni lain cket sb kitorg nak bandana or inner yg sampai bawah.. supaya boleh tutup/ sorok pipi yg tembum2 tu hik..hikk camne
nak ckp eh.. u all faham ker eh.. ok, tgk mcm pic kt bwh ni..


(ni inner syria cutting yg standard mcm pasaran sekarang)
~masa awal2 pakai mmg blh tarik sampai bwh blh tutup pipi kitorg yg tembum nih tp bila dah melasakkan diri seharian nanti dia jd camni..naik ke atas dan nmpk la pipi yg nak disorok tadi hee..;P


~sila click pic untuk gambaran yg lebih jelas~

hee..hee ala kang dah nmpk pipi kitorg yg tembam tu bila dah inner tu mula naik ke atas (grrr sangt xsuka taw nak uploas pic ni nmpk sgt pipi yg mcm bun roti nih
tp demi fan2 n follower paksa rela la letak pic nih)

T.I.P

Untuk mendapatkan effect muncung dan menutup pipi, boleh pakai mcm kt bawah ni..lipat dulu bahagian tepi pipi ye..(lipat tepi yg biasanya memakai tudung bawal)

*jgn basuh dengan mesin ye..nati akan berkedut..digalakkan tidak mmenggosok bahagian atas tepi bandana..utk hilangkan kedut boleh simpan/tindih bandana di bawah lipatan kain/tilam/bantal...;)


*Sila klik menu tab "NEW!Bandana" untuk koleksi bandana AS

~mcm ni siap pg mandi manda kt sg congkak tp sampai petang
pon
tudung maintain jer hee walaupon rupa dah mcm belacan nih ^__^ ~
Sekian terima kasih ^_^)~

Friday, April 18

SYRIA CHIFFON 2 LAYER SIZE M -RM35 ONLY!

ASSALAMMUAALAIKUM..
NEW CODE NELLY NI ADA 2 LAPIS SYRIA DARI KAIN CHIFFON
 (SAMA DENGAN MATERIAL SHAWL HM PLAIN) BUAT MASA  SKEARANG HANYA 
ADA DALAM SAIZ M SAHAJA . SESUAI UNTUK YANG SUKA KAN DESIGN YANG
SIMPLE DAH MUDAH DIPAKAI ^_^

PRICE  : RM35 /PC
(RM46 WITH BANDANA)

SIZE : M
LENGTH : +/-18 INCH
FACE : +/-11.5 INCH
DELIVERY CHARGE : RM6 & RM8 -SABAH,SRWAK

OFFER - BUY 3PC  AT RM100
               BUY 3 SET AT RM130

ORDER PLEASE FILLED UP orderFORM OR DIRECTLY EMAILED US AT aisyahscarf@gmail.com

MANDARIN ORANGE

SWEET BLUE

GREEN

MOCHA BROWN 
DUSTY RED

DARK PURPLE
DUSTY BLUE
YELLOW MUSTARD
DARK GREY
BLACK

Monday, March 31

BANDANA 2ND BATCH 2013 - LIMITED PC -RM15 ONLY!

Hi...

Lama kan tak ada restock untuk BANDANA .. salah satu sebabnya
 harga material cotton yang sesuai untuk buat bandana ni memang dah naik so 
tunggu harga cotton lycra ni turun tak turun gak itu yang agak lama pending untuk
 new batch bandana + memang kekangan (BUSY :p) masa yang tak dapat 
dielakkan semenJak AS mula beroperasi di Jalan Tuanku Abdul Rahman,KL.

 kali ni ada dalam 22 color so pilih puas2 taw :P sebab kalau habis
 kaler pun tak sure samada dapat tak restock color yang sama .
Ada setengah- setengah color ni sama mcm code yang sebelum-sebelum ni dan
 ada yang colorbaru. Start dari batch ni semua code yang lama dah tak digunakan lagi yer
semua guna code yang baru.
Sebelum buat order sila baca ni dulu yer especially NEW @ 1st timer yang nak try BANDANA
 (ni most common  question that customer will asked)

1- SIZE :
 Bandana ni datang free size dan kali ni ready stock   tiada lagi
 customade  yer samada nak size yang besar cket ke kecik cket ke.

UKURAN : PanJang dr depan sampai belakang 40CM /15.5 inc
                         Lebar dari dahi sampai bawah dagu - 21-25CM /9.-10 inch
*since material cotton yg strechable so kadang ada measurement akan lari ukuran  sikit*
(please do your measurement dear ) 

2.MATERIAL
100% good quality cotton lycra

3. BOLEH KE BUAT MUNCUNG
So far model2 AS pakai boleh buat muncung cket dengan cara
 lipat sikit kat tepi tapi mungkin Jugak bergantung kepada bentuk muka seseorang 
yang mungkin bandana ni akan melekap Je kat dahi. Tapi untuk 
yang memang  suka pakai melekap kemas kat dahi boleh letak pin kat
 bawah  dagu untuk ketatkan  &  confirm memang melekap kemas :)
*so Jangan tanya lagi taw :p*

4.KALAU BELI BANYAK ADA DISCOUNT TAK
 harga bandana ni dengan material ni memang dah murah 
sebenarnya sebab ni bukan cotton mcm t-shirt yang tahap
 strechable dia 1 aliran ..yang ni cotton lycra yang tahap strechable
 dia 2 aliran (ni bahasa material hee harap2 faham yer :P)
kalau beli 10 pc ada 15% discount.

5.ADA UAL UNTUK BORONG TAK
Bandana memang ada untuk borong min quantiti 20pc dan boleh pilih color
sementara masih ada stock.
untuk detail harga borong sila hantar email kat aisyahscarf@gmail.com atau boleh isi form .

6.BERAPA LAMA BOLEH BOOKING
Untuk bandana booking atau reservation strictly 24 hr only sebab 
stock bandana ni terhad dan kalau nak restock lagi tak pasti brapa lama mungkin 
akan ambil masa yang agak lama.Untuk yang reserved dan nak collect kat kedai
 -boleh tapi reservation tanpa bayaran tidak diterima ye..)

7.COLOR
Color sebenar bandana ni mungkin akak sikit berbeza dari 
gambar bergantung kepada tahap kecerahan dan pixel image di  pc atau
 laptop atau hp anda.tapi insyaallah base atau warna asal kaler
 tu masih sama contoh nya kalau bandana kaler merah mungkin
 akan sedikit terang atau gelap tapi still warna asas merah  takkan lari Jadi color pink atau peach

8.RETURN POLICY
Kami tidak kan menerima sebarang pemulangan barang
 atau duit sekiranya barang yang diterima tu mungkin ketat cket ke
 longgar  sangat ke tak cukup panJang ke ..pendek sangat ke tak 
memenuhi   kreteria  dan piawaian  yang anda dikehendakki ke..
 kecuali memang salah code atau barang rosak dari pihak AS ye.
pemulangan dalam masa 3hari selepas barang diterima.

*so sila baca dan faham dulu yer sebelum order terutama ukuran dan size bandana yer kalau dah betul2 faham dan setuJu baru order ye darling2 semua *


PRICE :  RM15 ONLY
postage -1-5 pc RM6 (sabah Srwak RM8)
         6-10pc RM8(SABAH ,Swak RM10)
           11pc-20pc RM10(SABAH ,Swak RM15)
promo :..

BUY 10PC =RM100 ONLY 

Oh rupanya ada yang tak tahu bandana ni sebenarnya pun boleh dipakai macam normal punya inner so terpulang lah anda suka dan selasa stail yang macamane :P



P102.-MILK TEA

P105.DARK BROWN

P201.PINK PURPLE(COLOR BELACAN T__T )
P204.DARK PINK
P205.SWEET PURPLE
P206.DEEP PURPLE
P307.MUDDY GREEN
P308. BRIGHT YELLOWS
P306.LIGHT YELLOW
P400.MAROON
P410.PINK
P407. PEACH PINK
P404.RED
P408.LIGHT PINK
P409.ORANGE

P500.LIGHT BLUE

 
 P503.LIGHT BLUE

P505. DARK ARMY GREEN
P506.ARMY GREEN
P600.DARK GREY
P5020.DENIM BLUE
P5010.DARK DENIM BLUE
SOLD OUT
P307 -MUDDY GREEN
P600-DARK GREY


























 

Thursday, March 20

MARCH PROMO ZARA SHAWL WITH INNER ENJOY 30% OFF -RM45 ONLY!

Assalammualaikum...
 TUDUNG ZARA VERSI PLAIN UNTUK YANG 1ST TIME BELI CODE ZARA NI SEBENARNYA 
ADA GABUNGAN SHAWL YANG
INNER OWNING THAI SILK DAH SIAP-SIAP DIJAHIT..
JADI UNTUK YANG RISAU TAKUTCHIFFON NI JARANG DAH TAK ADA 
MASALAH SEBAB INNER COTTON NI DAH DIJAHIT SEKALI BERSAMA SHAWL .

TUDUNG NI SESUAI UNTUK YANG SUKA PAKAI SHAWL CHIFFON TAPI
TAK ADA MASA NAK BELIT-BELIT TUDUNG ZARA NI MMG SENANG SANGAT NAK
DIGAYA KAN SEBAB CUTTING NI MEMANG KITA BUAT KHAS UNTUK SEKALI
BELIT ATAU PUSING DAH SIAP & BAHAGIAN BELAKANG PUN PANJANG.
BILA PAKAI MEMANG NAMPAK KEMAS JE TAW..
SESUAI UNTUK YANG PAKAI SIZE S HINGGA L SEBAB LABUH
HADAPAN BOLEH ADJUST MENGIKUTCITARASA MASING-MASING..

UNTUK YANG BELUM ADA TUDUNG MACAM NI MESTI BELI TAU UNTUK
KOLEKSI TUDUNG ANDA T__________T

CODE : ZARA PLAIN (CODE: ZARA-P)
SIZE : FREE SIZE : CAN FIT FROM S TO L
MATERIAL : SHAWL CHIFFON
INNER : COTTON WITH 100% ORIGINAL  THAI SILK

 PRICE : RM65 ONLY!
POSTAGE : RM6 ,RM8 SABAH & SWAK

NOW ON SALES

RM45 ONLY!!


*wholesales please email us for special price*

FOR CUSTOMER OUTSIDE MALAYSIA PLEASE EMAIL FOR DETAIL DELIVERY CHARGES
PIC BAWAH NI CONTOH PEMAKAIAN TUDUNG ZARA  :)

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT


SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT