Sunday, March 6

Tudung Chiffon 3 Layer -Clearance special

Okay kali ni tudung chiffon 3 layer
sangat gorges & cantek.!!
Tudung ni sangat limited kerana agak susah nak buat so 
mungkin takde restock..(tailor pon complain asyik nak kena tetas je jahitan sb 
dah la nak buat 3 layer material chiffon lagi hu..hu)

So jangan lepaskan peluang jadikan tudung ni 
sebagai koleksi ekslusif anda 
T_____T

Material  : Washable Chiffon(bukan jojet)
Saiz  : M
Owning : 100% Thai silk (bukan shantung/lycra/sateen)
~half owning & owning kali ni panjangkan cket since material chiffon xstrechable
mcm material lycra so xdela pakai muka nmpk bolat sgt hee..hee~

CODE  : HESSA
HARGA : RM62

RM52
(sangat2 berbaloi taw)
Pos laju : rm6

*code ni xde belian secara borong yer sb stock sngt limited n susah nak buat 
so AS tak restock code ni- :(  *
Add caption
  

1 pc left
SOLD
SOLD
1 pcs left
SOLD OUT

sold out

reserved
Sesuai untuk yg nak buat tudung tunang /akad nikah
SOLD OUT
Sesuai untuk yg nak buat tudung tunang /akad nikah  
SOLD
Silver/grey
1 pcs

8 comments:

wanie said...

cantik nyer tudung2 kat sini kan...

Aisyah Arwen said...

tq wanie..

Masni said...

tudung kat sini ni ikut saiz juga ke..

Aisyah Arwen said...

tdg kt sini sume labuh size m..;)

::mysimplelife -misznurul- :: said...

tudung kod HES E ada lg x?? yg ni warna peach kan??

EmieyRa said...

tudung kod HES B masih ader lg ker??

Princess Hippiey said...

cantik

min472 said...

salam..kod HES-H ada lagi tak?