Friday, July 29

ALL about chiffon-Chiffon ala Rozita Che Wan ^_^

Kali ni AS restock balik tudung syria Chiffon ala Rozita Che Wan ni
ramai yyg mintak restock untuk pakai raya yer..kaler kali ni agak limited
ye sebab material chiffon dah xbanyak + harga dah naik tp finished product
dari AS tak naik siap harga lagi murah dari 1st batch dulu T__________T

Memandangkan post kali ni 'All about Chiffon' jadi AS letak dalam satu code je 
tudung chiffon 1 layer dan tudung chiffon 2 layer
*tudung chiffon ni xstrechable mcm material kain lycra jadi saiz muka untuk code 
ni sesuai kalau yg selalu pakai saiz muka S atau M kalau biasa pakai saiz muka 
L takut ketat..:( jadi senang inform awal2 takut nanti kalau ketat susah nak tukar2 ye.. 
Kalau yang belum pernah ada koleksi tudung chiffon kena beli ni untuk
tambah koleksi tudung..tudung ni boleh di pakai ngan inner neck,bandana neck sangat cantek
nampak lah lain cket dari normal tudung lycra  (^_^)

HARGA  : rm30 (2 layer )
                rm28 (1 layer)
                rm46 (3 layer)
*harga tidak termasuk inner*

postage -1 pc rm3.50
            -> 2pcrm5 pos laju

*pembelian lebih dari 5pc sila email untuk harga borong *


 Purple pink-->SOLD OUT
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Saiz : M
Price : RM30 only!
Sweet yellow
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon (2 layer)
Saiz : M
Price : RM30 only!
Chocolate bronze 
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon (2 layer)
Saiz : M
Price : RM30 only!
Golden yellow ---->SOLD OUT
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon (2 layer)
Saiz : M
Price : RM30 only!
 Purple -->FULLY RESERVED

Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon Silk (1 layer)
Saiz : S
Price : RM28 only!
 Orrange bronze ---->SOLD OUT
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon Silk (1 layer)
Saiz : S
Price : RM28 only!>
 Apple green
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon  (1 layer)
Saiz : M
Price : RM28 only!
---->SOLD OUT
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon Silk (1 layer)
Saiz : S
Price : RM28 only!
 
 Rainbow more to purple
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon  (1 layer)
Saiz : M
Price : RM28 only!
  Rainbow more to orange
Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon  (1 layer)
Saiz : M
Price : RM28 only!
Black printed

Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon  (1 layer)
Saiz : M
Price : RM28 only!


Rainbow more to Apple green

Syria Exclusive-(Outer/body only)
Material : Chiffon  (1 layer)
Saiz : M
Price : RM28 only!
 Code HES-B(restock)-3pc -->-->SOLD OUT
Black
Material : Chiffon  (3 layer)
Owning -Thai Silk
Saiz : M
Price : RM46 only!-Previous price RM60+

*Code ni restock hanya ada 2 kaler sahaja sb material 2 
kaler ni ada lagi so drpd membazir AS 
buat lagi ngan harga yang sgt2
xboleh tahan (^_-)*

Apple green
Material : Chiffon  (3 layer)
Owning -Thai Silk
Saiz : M
Price : RM46 only!-Previous price RM60+
 Code ni restock hanya ada 2 kaler sahaja sb material 2 
kaler ni ada lagi so drpd membazir AS 
buat lagi ngan harga yang sgt2
xboleh tahan (^_-)
 

10 comments:

Arn sweetrider said...

nak hes-B satu

Nur Farahiyah said...

kaler biru ade x?

Misz AkeMi said...

sis, SEB-B ada lg x..??

own said...

Code HES-B(
Black
Material : Chiffon (3 layer)
Owning -Thai Silk

ader lagi tak?

whitecappuccino said...

semua dah sold out ke now?

Sharifah Zahira @ Lady RoRa said...

Hi..

Hes-h Ada lg tak? Can u email me?

sharifahzahira@gmail.com

Sharifah Zahira @ Lady RoRa said...

Hi..

Hes-h tu Ada lg x? Dia Ada awning sendiri eh? Email me ASAP k at sharifahzahira@gmail.com.tq.

Sharifah Zahira @ Lady RoRa said...

Salam.. Hes-h Ada tak? Klu Ada pls email me sharifahzahira@gmail.com thx

y said...

hi yg SCH-G, SCH-H,HES-H ada lg x,saya nak order, email saya ye..kyanzk@yahoo.com

y said...

Hi,

sya nak sch-g,sch-h,hes-h, ada lg x, email saya kyanzk@yahoo.com