Tuesday, December 27

TUDUNG SYRIA SPORT OWNING LEMBUT COTTON LYCRA SIZE M- RM35 ONLY!!

Hi..banyak permintaan yang minat AS keluarkan syria 1pc .ada yang panggil syria Arab
yang mana ownnig dia takde pengeras tapi masih boleh dibentuk 
T________T
Tudung sport code MIMI kali ni material cotton lycra yang best sangat tau
Material ni Jenis 2 shade sekali pandang mcm satu kaler 2 kali pandang mcm 2color.
Tudung syria 1 pc kali ni tudung yang simple
Je tak de ropol2 tak ada color-color yang 'crowded' hanya simple 
dan yang penting senang dipakai ..  (^__^)~


oh tudung ni buat masa sekarang hanya ada 1pc setiap design sebab baru testing material baru ni
insyallah next production akan ada extra pc untuk setiap code
so macam biasa kalau berminat isi form dan buat payment dalam masa
yang telah dipersetuui dalam invoice ye.
Pihak AS berhak untuk menJual item kepada pembeli yang lain ika tiada 
respon :)


CODE : MIMI
SAIZ  : M
MATERIAL : COTTON LYCRA
PRICE  : RM35 SAHAJA!

postage
-RM6 ,-RM8 for Sabah ,Swak

Option:
BUY 3 PC -FREE DELIVERY
Sabah,Swak pls add rm4

DARK ORANGE
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery

PURPLE PINK
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
SOLD OUT -RM
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
SOLD OUT
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
RED PINK
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
 SILVER PURPLE
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
SILVER GREEN
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
SILVER ORANGE
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery
MAROON
SAIZ : M
Material : Cotton lycra 2 shade material
PRICE : RM35
Buy 3pc- free delivery

No comments: