Thursday, March 29

TUDUNG SYRIA CHIFFON 2 LAYER PRINTED SIZE M- RM33 ONLY!!

Hi..kali ni AS update code Syria exclusive (SEB) yang printed since code
syria 2 layer sebelum ni semua plain kan kali ni printed chiffon.
Code ni sebenarnya antara yang paling hot selling kat kedai so ni dah allocate untuk online customer. Khas untuk online customer kali ni AS offer special price taw..
 Code SEB-Printed ni ada certain bandana memang available untuk matching dengan syria ni
tapi ada certain bandana yang memang tinggal last-last pc .Untuk yang 
dah ada code bandana yang sama tak perlu lah beli bandana
 boleh beli outter sahaJa :)

Material chiffon ni chiffon good quality .
Special untuk batch ni harga untuk online 
sangat-sangat berbaloi tau..so peminat syria chiffon sapa tak beli
 memang rugi .
T__________T

Oh for my dear  wholesales customer - 
there are few pcs left for each design so please 
place your order ASAP before some of the color are fully reserved *

PRICE : RM40  RM33 ONLY!!!
BUY 3PC @RM100 (outter only )

Buy set with bandana- RM48
 *Bandana while stock last*
*postage : RM6 (Sabah ,swak rm8)

 DARK ORANGE-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
 DARK PINK-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
 SWEET ORANGE
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
DARK MOCHA-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
 CHILI RED-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
   OCEAN BLUE-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
    LEATHER BROWN-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
    DARK BROWN-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
  SILVER GREY-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*
  light GREY-SOLD OUT
RM33 (outter only)
Buy set with bandana- RM48
SIZE M
*Bandana while stock last*

3 comments:

my moon collection said...

aisyah, chiffon printed 2 layer biru & sweet orange ada lagi? pls reply me at maidino@hotmail.com

aza_zul said...

saya dah isi form and submit...pasni leh terus bayar or wait until u hantar email??

aza_zul said...

salam..saya dah submit form..pasni terus wat payment or wait for ur email???