Thursday, April 12

TUDUNG BAWAL NO 1 JEPUN VERSION SELENDANG PANJANG @SHAWL -RM75/PC

Hi sangat excited sebenarnya nak upload tudung kali ni kali tudng BAWAL rasanya ramai kan peminat tudung bawal .Lama dah cari kain bawal yang cutting mcm selendang panJang..sebab sis antara pengemar shawl tapi nak yang material dia senang nak mantain tak
terlalu sensitif esp mcm kain chiffon..so datang lah idea cari material kain BAWAL
tapi kalau nak buat selendang panJang rasanaya paling sesual bawal yang gred A ada yang 
panggil bawal No1, tapi yang pasti code BAWAL EKSLUSIF ni adalah material
bawal Jepun T____________T
Material tak terlalu keras dan statik dan tak terlalu lembek sampai tak boleh nak bentuk kan kat bahagian muka :)

Bawal exsclusive ni memang mahal sikit sebab material dia
  100% di Jamin bawal Jepun dan sebenarnya ada tampalan batu2 
swArOski kat tudung  ni tapi maybe lighting Jadinya tak nampak ada batu
 sworski bertaburan.buat masa sekarang setiap code hanya 
ada 2pc tapi boleh pre ordercuma akan amik masa
 dalam seminggu sebab Jauh nak amik stock ni 


  PRICE  : RM75/PC
MATERIAL :100% BAWAL JEPUN (NO1)
 ada taburan batu sworaski di setiap tudung
LENGTH : 176cm (long)
                56cm (width
(postage :rm6 ,sbah s,wak rm8)

OPTION  :BUY 2pc free postage

Shawl Bawal pon boleh digayakan dengan berbagai2
style ^__^


 TURQUISE & DARK PURLE-SOLD OUT
PRICE :RM75

SWEET PURPLE & PINK-SOLD OUT
PRICE :RM75


 ORANGE BRONZE & BLACK-RESERVED
PRICE RM75
SILVER BLUE & OFF WHITE
 RM75
 LIGHT PINK & BLUE
 LIME GREEN & MOCHA-SOLD OUT
RM75
 ALL TIME AS FAV COMBINATION-FULLY RESERVED
PINK & GREEN TURQUISE
RM75
MUST HAVE COMBINATION-SOLD OUT
BLACK & WHITE
RM75

2 comments:

Nik Izyan said...

Bse 7 dgn bse 1 bila ada stok baru,nak tempah =) bse 5 tempah satu

Nik Izyan said...

Bse 7 dgn bse 1 bila ada stok baru,nak tempah =) bse 5 tempah satu