Sunday, August 12

CHIFFON 2LAYER THAI SILK SULAM KERAWANG SIZE-M-RM90 ONLY!!

Assalammualikum... 
Update jugak tudung chiffon 2 layer sulam kerawang ni CODE SUHA.
Code suha ni memang sangat cantek seuai kalau yang suka simple-SIMPLE
je tapi ada sikit kelainan.

Untuk yang nak tambah sikit aksessori boleh leta brooch macam gambar
ni pun cantek..:) sebab layer atas dah bawak tu tak dijahit sekali jadi bila letak
kan brooch bentuk tudung tu still kekal tak lah tertarik sekali buat dia nampak 
kecik..sebab brooch hanyah kat lapis atas ..hee faham ke okay mcam gambar bawah ni..

CODE -SUHA

SIZE :M
MATERIAL : CHIFFON

PRICE : RM90
sepical offer -FREE POSTAGE
(sabah sarawak rm4)

BUY 3PC@ 260
(sabah sarawak rm264)



SOLD OUT
SIZE M
RM90 -free psotage
buy-3pc rm260

 DARK GREEN TURQUOISE
SIZE M
RM90 -free psotage
buy-3pc rm260
PINK
SIZE M
RM90 -free psotage
buy-3pc rm260
SOLD OUT
SIZE M
RM90 -free psotage
buy-3pc rm260
SOLD OUT
SIZE M
RM90 -free psotage
buy-3pc rm260

3 comments:

MamaSayangKiftiah said...

sempat ke kalo nak sblm raye?

Aisyah Arwen said...

KALAU BOLEH BUAT PAYMENT SEBELUM PUKUL 2 ESOK SEMPAT..

MamaSayangKiftiah said...

alamak dah terlepas...baru buka blog nie....tp bleh order lg kan....hihihi..