Wednesday, April 10

SUPER CLEARANCE !TUDUNG BAWAL 2 TONE VERSION SELENDANG PANJANG -RM28ONLY!

Hi sangat excited sebenarnya nak upload tudung kali ni kali tudung BAWAL rasanya ramai kan peminat tudung bawal .
Lama dah cari kain bawal yang cutting macam selendang panJang..
sebab sis antara pengemar shawl tapi nak yang material dia senang nak mantain tak
terlalu sensitif  macam kain chiffon..so datang lah idea cari material kain BAWAL
tapi kalau nak buat selendang panJang rasanaya paling sesuai bawal yang gred A ada yang 
panggil bawal No1, tapi yang pasti code BAWAL EKSLUSIF ni adalah material
bawal Jepun T____________T
Material tak terlalu keras dan statik dan tak terlalu lembek sampai tak boleh nak bentuk kan kat bahagian muka :)

Bawal exsclusive ni memang mahal sikit sebab material dia
  100% di Jamin bawal Jepun 

  PRICE  : RM38/PC

SALE 25% OFF

FREE DELIVERY

28.00 ONLY!
MATERIAL :100% BAWAL JEPUN (NO1)

LENGTH : 1.8 meter/176cm (long)
                56cm (width)
(postage :rm6 ,sbah s,wak rm8)


Shawl Bawal pon boleh digayakan dengan berbagai2
style ^__^

1PC LEFT
SWEET BLUE AND RED
RM38/PC
BUY 3PC @ RM100
BUY 3 SET @ RM140
POSTAGE RM6 (SEMENANJUNG)
RM8 (SABAH ,S'WAK)
YELLOW MUSTARD AND MOCHE
RM38/PC
BUY 3PC @ RM100
BUY 3 SET @ RM140
POSTAGE RM6 (SEMENANJUNG)
RM8 (SABAH ,S'WAK)

SWEET PINK AND RED
RM38/PC
BUY 3PC @ RM100
BUY 3 SET @ RM140
POSTAGE RM6 (SEMENANJUNG)
RM8 (SABAH ,S'WAK)


3 comments:

HANI said...

Salam sy dah isi form untuk order code BS200T, tp sy tk dapat notification dr pihak AS lg, tq

Aisyah Arwen said...

HI SIS DAH REPLY :)

wanazzs said...

Dah isi form utk BS600T. Boleh beli?